terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• AMSTERDAMSE PRO-/VSO-SCHOLEN KRIJGEN EUROPESE SUBSIDIE Graag uw aandacht voor een brief van het ESF en de Gemeente Amsterdam.
  • TOPSCORE VOETBAL EN KICKBOXEN Topscore is weer begonnen! Je kunt kiezen tussen voetbal en kickboksen. Beide zijn op dinsdag. Voetbal is van 15.15 uur tot 16.30 uur, kickboksen van 15.00 tot en met 16.15 uur. Bij meester Verheijden kan je meer informatie krijgen.
  • KEUZEGIDS VO AMSTERDAM 2017 Bekijk snel onze LUCA-pagina uit de Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017.
  • SCHOOLGIDS 2016-2017 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier online te raadplegen. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen op school een mini-gids met daarin handige informatie.
  • NOMINEER JOUW FAVORIETE LERAAR Leerlingen, ouders, schoolleiding en collega's kunnen weer docenten voordragen voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2016. Meer informatie is te vinden in deze flyer.
  • AMSTERDAMSE PRO-/VSO-SCHOLEN KRIJGEN EUROPESE SUBSIDIE Graag uw aandacht voor een brief van de Gemeente Amsterdam en het ESF.
  • PAROOL SCHOLENGIDS 2016 Masoud en juf van de Kamp staan erin en vertellen enthousiast over onze school! Bekijk onze pagina in Parool Scholengids.
  • SCHOOLGIDS 2015-2016 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier online te raadplegen. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen weer een mini-gids met daarin handige informatie.
  • FILM KUNST KOPPELT TECHNIEK 2014 De videoregistratie van Kunst Koppelt Techniek 2014 is nu te zien op You Tube.
  • SCHOOLGIDS 2014-2015 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier online te raadplegen. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen weer een mini-gids met daarin handige informatie.
  • STAGEFILM IMPRESSIE Er is een filmpje gemaakt over de stage bij Stayokay. Bekijk nu snel hier.
  • FILMPJE SCHOOL Het nieuwe filmpje van onze school staat online. Proef nu de sfeer en check het filmpje.
  • SCHOOLGIDS VANAF NU DIGITAAL Dit schooljaar verschijnt er geen gedrukte versie meer van de schoolgids. Deze is hier online te raadplegen. De leerlingen ontvangen op school wel een mini-gids met daarin handige informatie.
  • SITE Onze nieuwe site is live! We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt! Laat hier je mening achter.