Zaalvoetballers veroveren 1e plaats

Tijdens de Topscore finals heeft het zaalvoetbalteam van het LUCA de eerste prijs gewonnen. Niemand minder dan Ajaxied Gregory van der Wiel reikte aan onze voetballers de beker uit. De finales van Topscore vonden plaats in sporthal De Pijp.

Topscore is een project van de gemeente Amsterdam om scholieren te stimuleren mee te doen aan sportieve activiteiten direct na schooltijd. Topscore biedt verschillende sporten aan, zoals basketbal, tafeltennis, badminton, voetbal, streetdance en tennis. De leerlingen kunnen ook meedoen aan interschoolse toernooien. De Topscore-finales worden aan het eind van het schooljaar georganiseerd. Leerlingen van verschillende scholen nemen het met hun teams tegen elkaar op.