1e prijs Kunst Koppelt Techniek

De Kunst Koppelt Wisselbeker is een waardering voor de prestatie van de hele school. De jury kijkt niet alleen naar de ideeën, de technische perfectie en de kunstzinnige kwaliteit van het werk, maar ook naar de inzet van de deelnemers, de samenwerking in de klas en de begeleiding en organisatie vanuit de school.

De LUCA praktijkschool, de bekerwinnaar van vorig jaar, voelde dit jaar de druk van de kampioen. Ondanks die druk werkten leerlingen rustig en met plezier aan het project.

uit het juryrapport:

De winnaar van dit jaar heeft geduchte concurrentie gehad van de andere scholen. Meer dan in voorgaande jaren zaten de scholen dicht bij elkaar in de buurt met hun prestaties. Het verschil zit 'm in de kleine dingen. Zo werd op de winnende school meteen een sterk beeldend idee neergezet. Goede ideeën werden opgeofferd voor betere, en een sterk begin moest nog beter worden. Het team van docenten, leerlingen en schoolleiding vormde een hechte combinatie. Er was een fijne sfeer en een uitstekende samenwerking zodat de focus helemaal op dit project lag. De jury was dan ook unaniem in haar keuze: de winnaar van 2015, de school met de beste algehele prestatie, de winnaar van de Kunst Koppelt Techniek wisselbeker 2015, is... De LUCA Praktijkschool!!