3e prijs voor Benito op Regionale Metselwedstrijd

Onze 5e jaarsleerlingen Gabriel Taveras en Benito Blijd hebben op 19 en 20 januari meegedaan aan de Regionale Metselwedstrijd. Benito werd 3e. En ook Gabriel heeft het goed gedaan. Er deden 6 leerling-metselaars mee aan de wedstrijd. Deze regionale wedstrijd was een voorronde voor het NK Metselen. De winnaar van de regionale wedstrijd mag daar naar toe.

De metselwedstrijd werd gehouden in de bouwtechniekcampus van het Espeq in Heerhugowaard. Het was een zeer spannende wedstrijd waarbij Benito uiteindelijk de 3e plaats won. Hij kreeg een bronzen troffel en een schroevendraaierset. Alle deelnemers kregen een zilveren speldje en een radiokoelbox. We zijn erg trots op de prestaties van Gabriel en Benito.

Benito en Gabriel leren trouwens metselen op het ROC van Amsterdam (ROCvA). Zij komen 1 dag in de week naar het LUCA voor Nederlands en rekenen. De andere vier dagen zijn zij op het ROCvA om het metselvak te leren. Het metseltraject is een samenwerking met de SWA. Dit staat voor Scholings- en Werktraject Amsterdam.

Klik op de foto voor een fotoverslag van de metselwedstrijd.