1. Welkom

Beste ouders en verzorgers,

Welkom op onze school in het schooljaar 2017-2018. Het belang van een goede schooltijd is groot. Op school maak je vrienden, je oefent er je sociale vaardigheden, je doet er kennis op, je leert er vreemde talen en meer algemene vakken, je ontdekt er jezelf en je groeit richting volwassenheid. De herinneringen aan je schooltijd neem je een leven lang mee.

Het is van groot belang om het volwassen leven te beginnen na een succesvolle periode op de middelbare school. Daarmee neemt de kans op een goed vervolg aanzienlijk toe. Vandaar dat wij op het LUCA niet alleen veel energie steken in een gedegen opleiding en de succesvolle afronding daarvan, maar ook aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen in en met de maatschappij. Zelfvertrouwen en plezier in leren vormen een goede bagage voor de rest van het leven. Gedurende de schoolperiode wordt aandacht besteed aan loopbaanoriëntatie en keuzebegeleiding met betrekking tot, eventueel, vervolgonderwijs.

We hopen ook dit jaar weer een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind en danken u bij voorbaat voor het in ons gestelde vertrouwen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, ook in de loop van het schooljaar, neemt u dan s.v.p. contact met ons op. Wij vinden uw mening erg belangrijk.

Namens het team van de LUCA Praktijkschool,

De heer R. van Bever