7. Praktische zaken

De administratie
De administratie houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met het verwerken van leerlingengegevens. Ook voor de leerlingen houden zij zich bezig met het invullen en administreren van diverse zaken. Om alles goed, snel en nauwkeurig te kunnen uitvoeren, verwachten wij van de leerlingen het volgende:

• Geef wijzigingen in persoonsgegevens (verhuizing, wijziging van telefoonnummer, verandering van werkgever of burgerlijke staat) zo spoedig mogelijk door aan de

leerlingenadministratie en je mentor. Hiervoor is een verhuisformulier beschikbaar.

• In te vullen formulieren dienen aan het begin van de schooldag bij de administratie te worden afgegeven en kunnen op een later tijdstip weer worden opgehaald.Wanneer de administratie het druk heeft, kan het invullen een paar dagen duren. Houd daar rekening mee.
  • Indien nodig worden rapporten en verzuimbrieven e.d. aan de ouders gestuurd, omdat zij de wettelijke vertegenwoordigers zijn. De school gaat er vanuit dat een minderjarige leerling bij zijn ouders woont, tenzij de ouders bij de school een ander adres opgeven.

Conciërge
De conciërge houdt toezicht op het hele gebouw. Ook is hij verantwoordelijk voor kleine reparaties in het gebouw. Alle aanwijzingen van de conciërge moeten uiteraard door de leerlingen worden opgevolgd.

Aula
Vanaf 08.00 uur kun je de aula gebruiken. Uiteraard alleen op tijden dat er geen lessen gevolgd moeten worden. Tijdens de korte pauzes en middagpauze kan je er eten en drinken. In de aula zijn broodjes, drinken en fruit te koop. En soms een snack die door de leerlingen is gemaakt. Met elkaar houden we de aula schoon.

Overzicht medewerkers 2016-2017

Afk.NaamVak/functie
AriMevr. M. AriAVO vakken, muziek en mentor
BeRDhr. R. BeentjesTeamleider, techniek