Praktijkvakken

Nieuw: Hospitality

Vanaf dit schooljaar wordt het brede vak Hospitality aangeboden. Dit vak bestaat uit 3 onderdelen : Gastheerschap, klantcontact en detailhandel.

Rollenspel klanten begroeten in een winkel, Een tafel indekken volgens de regels van een restaurant, cadeautjes leren inpakken en paspop kleden, zijn zomaar wat onderdelen die tijdens de les aan de orde komen.

In dit vakonderdeel kan je ook certificaten halen zoals kassatraining en medewerker winkel

Horeca

Wil jij leren om voor je ouders of verzorgers een lekkere maaltijd te maken of de hapjes voor een verjaardag te verzorgen, dat kan bij het vak horeca. Bij dit vak wordt je creatief geprikkeld om heerlijke dingen te maken. Misschien kan je van het vak horeca ook je droombaan maken.

Techniek

Wil jij leren om je eigen band te plakken of leren om hout te bewerken? Dat kan bij het vak techniek. Misschien vind je dit zo leuk, dat je je hierin kan specialiseren.

D&W

Wil jij later in de zorg werken? Dan is D&W helemaal wat voor jou. Je leert; wassen, strijken, koken, koffie serveren en haren wassen. Wie weet kan jij hier dan je droombaan van maken!

Beeldende vorming

Bij het vak BEVO, beeldende vorming, maak je beeldende werkstukken. Je leert tijdens deze lessen werken met diverse materialen en technieken. Hiermee ga je vervolgens zelf aan de slag om een mooi product te maken. Je zal hierbij worden uitgedaagd uiting te geven aan je eigen expressie.